Contact

06-14482833

info@runningtherapienaaldwijk.nl

Tanamihof 9, 2673 GC, Naaldwijk

BRTN: Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland

KVK: 88149617

Image Alt

Voor Bedrijven

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Bedrijven hebben baat bij de vitaliteit van de medewerkers. Hoe prettiger de medewerkers zich voelen des te groter de productiviteit en des te minder verzuim. Het verzuim van medewerkers kost het bedrijf veel geld.

Het samen bewegen geeft een team buildings gevoel en je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Geef medewerkers ruimte om een sport moment te kiezen tijdens werktijd.

Gelukkig steeds minder, maar in het heden en verleden wordt er wel geaccepteerd als medewerkers zeer regelmatig een sigaret opsteken. Bij 6 keer roken op een ben je al snel een uur werktijd kwijt.

Laten we deze tijd investeren in het bewegen en welzijn van de medewerker. Kijk of het past in uw organisatie en laat ze samen in beweging komen.

Coaching

Heb je jezelf weleens afgevraagd wie je werkelijk in de basis bent. Hier kunnen we samen mee aan de slag. We worden o.a. gevormd door je omgeving, gebeurtenissen en of ervaringen, maar past dat wel bij jou? Durf je door een pijngrens heen te gaan om te ontdekken wie je in werkelijkheid bent, dan gaan we hier samen mee aan de slag.

Wat klanten zeggen!

De pijn die ik had, is compleet verdwenen

“Al jaren heb ik last van het syndroom van Tietze. Dit is een ontsteking rondom het borstbeen en kan heel vervelend zijn. Tijdens het bespreken van de BodyScan gaf ik aan hier last van te hebben. De pijn die ik had ging in golfbewegingen. Na een periode met vloeibare Omega 3 aan de slag te gaan heb ik de pijn, die ik regelmatig meerdere keren in de week had, niet meer ervaren. Al lange tijd was ik zoekende, omdat ik van dit nare gevoel af wilde komen. Het belemmerde mij in het doen, maar wat ben ik blij deze stap met Omega3 te hebben genomen. De pijn die ik had was vaak scherp en zeer vervelend. Gelukkig ervaar ik dit nu niet meer. Medicatie deed helaas niet zijn werk waar ik op hoopte, maar het slikken van deze Omega3 dus wel. Uit een kleine test kwam in beeld dat mijn ontstekingswaarde (Omega 6) te hoog was. Erg bedankt voor dit advies, John!”.

Anoniem

Sinds ik John heb ontmoet ben ik echt aan het opknappen

Sinds ik John heb ontmoet ben ik echt aan het opknappen. Al een gedurende periode ging het niet lekker met me, het gevoel dat het na vele drukke en zware jaren allemaal te veel werd en ik mezelf helemaal kwijt was. Tot ik van de Runningtherapie van John hoorde, wat ben ik blij dat ik de beslissing heb genomen om dit bij John te volgen. John is rustig, hoort alles wat je zegt en ik voel me erg op mijn gemak bij hem. Samen lopen we hard in de natuur en laat mij praten en laat mij zien dat ik vaak zelf de oplossing heb. Door zijn vorm van therapie voel ik me geestelijk en lichamelijk sterker worden, waardoor ik echt zelf bezig ben met mijn eigen herstel. Dit is erg fijn en je leert en ontdekt dingen over jezelf die ik niet wist, dit maakt mij sterk en voel nu dat ik langzamer aan de wereld weer aan kan. Als ik nu na 6 weken terug kijk en hoe ik me toen voelde en welke stappen ik al heb gemaakt, kijk ik uit naar de aankomende 6 weken. Ik kan iedereen John aanraden zijn rust, en kundige aanpak naar herstel, door hem heb ik zelf het vertrouwen dat ik in de toekomst mij zelf in balans kan houden

Anoniem

John heeft mij erg geholpen!

John is een rustig persoon en kon mijn gevoelens analyseren en terugvoeren naar de oorzaak. Hierdoor werden er voor mijn een aantal zaken helder en heeft het mij erg geholpen.

Anoniem

Positieve vibe

Met jou in gesprek gaan heeft mij aan het denken gezet. Het ging natuurlijk over meerdere dingen. Je 'triggerde' me. Aan het einde van de gesprekken was ik in een positieve vibe. Je zette mij daardoor ook aan het werk. Mentaal, maar ook nog fysiek. Je bent rustig, praat comfortabel en ik voelde mij op mijn gemak.

Anoniem