Contact

06-14482833

info@runningtherapienaaldwijk.nl

Tanamihof 9, 2673 GC, Naaldwijk

BRTN: Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland

KVK: 88149617

Image Alt

Over mij

Wie zit er achter Running Therapie Naaldwijk?

Wie ben ik?

Mijn naam is John Zwinkels 41 jaar. Ik ben getrouwd met Miriam en samen hebben wij twee kinderen, een dochter Lynn en een zoon Sem.

In 2022 ben ik met running therapie in aanraking gekomen en heb het niet meer losgelaten. Na 20 jaar te hebben gewerkt in de logistiek, liep het zo dat ik een ander pad ben gaan bewandelen. Het helpen en werken met mensen is iets waar ik blij van word.

Met veel plezier heb ik 34 jaar gevoetbald. Vervolgens ben ik gaan hardlopen, mountainbiken en doe ik aan fitness. Wat ik elke keer merk is dat sporten in de buitenlucht heel veel voldoening geeft, wat daarnaast goed is voor lichaam en geest. Door in beweging te blijven verklein je o.a. de  kans op Diabetes, overgewicht, psychische problemen en hart- en vaatziekten.

In de maatschappij kampen veel mensen met o.a. een burn-out en/of andere klachten, zoals beschreven op de website. Deze mensen wil ik graag helpen, met het re-integreren op basis van runningtherapie en coaching, zodat ze weer met vertrouwen kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven. We gaan op zoek naar wie je werkelijk in de basis bent.

Runningtherapie & coaching

Runningtherapie & coaching is hierbij een goed middel. Runningtherapie kan voor u als organisatie ontzorgen bij het re-integreren van een werknemer, maar ook als particulier kun je bij mij terecht.

Met runningtherapie wil ik mensen de effecten laten ervaren van het bewegen in de buitenlucht met als doel ze weer in bloei te krijgen. Hier ga ik graag met u samen mee aan de slag.

Door in beweging te blijven verklein je o.a. de kans op Diabetes, overgewicht, psychische problemen en hart- en vaatziekten. In de maatschappij kampen veel mensen met o.a. een burn-out en depressie.

Deze mensen wil ik graag een zetje in de goede richting geven bij het re-integreren op basis van Running therapie en coaching, zodat ze weer met vertrouwen kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven. Runningtherapie & coaching is hierbij een goed middel.

Het kan voor u als organisatie ontzorgen, maar ook als particulier kun je bij mij terecht.

Met runningtherapie wil ik mensen de effecten laten ervaren van het bewegen in de buitenlucht met als doel om mensen weer in bloei te krijgen en ga hier graag met u als deelnemer mee aan de slag.

Het Logo

In de voorbereiding tot het zelfstanding ondernemen gaan er veel gedachtes door je heen. Je bent met veel zaken bezig. Tijdens het actief buiten zijn vielen mijn doel en het logo samen.

Om maar te laten zien wat bewegen en buitenlucht met je doet. Je krijgt nieuwe frisse ideeën in de buitenlucht tijdens het bewegen. Met het logo heb ik een stuk Westland gecreëerd door de bovenkant van een kas erin te creëren.

Herkenbaar is het Westland om de glastuinbouw, ook wel de glazen stad genoemd, waar enorm veel groei en bloei ontstaat. Dit is iets wat heel goed bij mij past. Het in bloei brengen van mensen naar een vitaler leven.

Mijn vakgebieden

Coaching 0
Loopscholing 0
Wandelen / Hardlopen 0
Re-integratie 0
Ademhaling 0